(c) 97 Héber Független Sajtó (HFS-Hírek) élő riportja Bernből Jan. 29-én.
6 MILLIÓT KÉTSÉGKÍVÜL ELGÁZOSÍTOTTAK

HFS Hírek részt vett egy sajtókonferencián, melynek témája a hiányzó náci arany volt Bernben és teljesen véletlenül fölfedezte a hiányzó hat millió zsidó titkát, akiket a nácik 1942-1945 között gázosítottak el.

A revizionista történelmet újra kell írni, állította ezen a sajtókonferencián a könnyes szemű Ábrahám Burgi úr, a svájci izraeli bevándorlási iroda vezetője, aki sok megható könyvet írt marginális és ellentmondó holokauszt témákról, mint a "A ZSIDÓ SZAPPAN GYÁRTÁSA".

Meili, a svájci órás, aki az SBG Bank trezorjaiban megtalálta a náci kegyetlenség újabb bizonyítékát, nem volt interjú céljára elérhető. A hivatalos változat szerint az ADL egyik szállodájában üdül. Burgi a 30 perces sajtókonferencia során a Townhallban, ahol augusztusban a nemzetközi cionista konferenciát tartják, azt mondta, hogy a svájci hatóságok mindenről tudtak, és rejtve tartották a tényt a világ előtt. Ez rosszabb mint Auschwitz, és Svájc drágán meg fog ezért fizetni.

Mi az az új tény, amiről a svájciak hallgattak az utóbbi 50 évben? A HFS jelenti:

A Meili által megőrzött iratokban egy földalatti náci koncentrációs tábor terve volt a Burgenstocki hegyek mögött. A Bilderberger csoport képviselői tagadták, hogy valamit is tudtak volna róla és különösen azt, hogy megbeszéléseiket ezen a hegyen tartották volna.

A Tel Avivi olaj és gáztársaság elgázosítási szakemberei elmondták a várakozó riportereknek, hogy teljesen működőképes gázkamrákat és Zyklon-B gáz tonnáit találták a közeli raktárakban. Az amerikai krematórium szakember, Freddy Mercury az állította, hogy ez a hatalmas megsemmisítő üzem nagyon jó állapotban van és holnap elkezdhetné működését. Mikor ezeket a híreket kiadják, a FED-ből iderepült aranyszakértők megmérik a Burgenstocki üregekben talált aranyat, amelyet 350 tonnányira becsülnek.

Jagametti svájci diplomata az USA-ban tagadta, hogy tudott volna erről a föld alatti náci Koncentrációstáborról és a svájci állam tervéről, hogy ezt az üzemet újra üzemeltesse és itt műtrágyát gyártsanak a svájci farmeroknak, akik most el vannak Európa többi részétől zárva.

Eli Wissel, a milliós példányszámban eladott mű "SOHASEM FELEJTÜNK ÉS BOCSÁTUNK MEG" híres írója, az USA-ból repült ide és az NCC, ABC, Reuters, ZDF és a híres svájci újság, a Sonntagszeitung várakozó riportereinek elmagyarázta a régen keresett és most újra fölfedezett náci feloszlató gép működését, amely 24 óra alatt 10 000 testet tud minden nyom nélkül megsemmisíteni. Burgi szerint ez elmagyarázza, hogy hova tűnt a hiányzó 6 vagy akár 10 millió zsidó, aki a II. vh. során eltűnt. Ezekbe az üregekbe vonultak végtelen sorokban, és egy sem tért közülük vissza.

A történelmet újra kell írni, mondta Burgi, és néhány a sajtókonferencián jelenlévő revizionistához intézte szavait. Látják, mindig is igazunk volt, mondta Burgi könnyes szemmel. A revizionisták még nem nyilatkoztak erről a fölfedezésről. Egy nagyon nyomott hangulatú képviselőjük ezt mondta: Ez a történelem új fordulata, és úgy gondolom, mindannyian tévedtünk, mindannyian sajnálkozunk és át kell írni könyveinket.

Eli Wissel elmondta a sajtónak, hogy a Zsidó Világkongresszus a revizionisták ellen világszerte kártérítési pert indít. Annyira ártottak cionista ügyünknek, mondta. Milliárdokról lesz szó, ígérte meg Wissel és nagyon elégedetten repült vissza az USA-ba.

(c) Független Héber Sajtó.