FÖLFEDEZTÉK AZ ATLANTISZ VALLÁST.
(c) Héberek által irányított sajtó., 1997.

Al Hebrew: Egy fő sajtótájékoztatón ma kutatók, akik az Atlantiszt keresték, fölfedezték az első konkrét tényt, amely az Atlantisz létezésére utal, azt a rejtélyes szigetet, amelyről Plátó beszélt. Munkások, akik palesztinok otthonait buldózerezték, hogy a zsidó holokauszt múzeumnak helyet csináljanak, meglepődtek, amikor az egyik összerombolt lakás folyosóján furcsa írást találtak. Azt gondolva, hogy a folyosó Salamon templomának része volt, a munkások rögtön szakértőket hívtak.

Dr. Goldilock, izraeli történész, és a könyv: 'Fajkeveredés: Miért nem tudnak a zsidók keveredni' írója, azt mondta: "Soha sem láttunk hasonlót, ez a folyosó a rózsaformájú kőre emlékeztet és a világ vallásainak a történetét tartalmazza. Ez a fölfedezés a biológiai hiányzó kapcsolat fölfedezéséhez mérhető."

A kő nemcsak a három nagy vallás fejlődését mutatja be: A zsidóét, a keresztényét és az iszlámé, hanem azt is megmutatja, hogy mindhárom vallás egy alapvallásból fejlődött ki, amely Atlantisz sarokköve volt: A zienből. Mert a kő olyan jó állapotban van, kezdettől fogva el tudjuk olvasni, hogy mi történt. A kövön rajta van a Talmuck képe, amely az Atlantisz szent könyve, minden rossz alapja. A Talmuck nyilvánvalóan emberáldozatokat követelt, és más szörnyű tetteket, hogy megtisztuljon. Ezt a vallást Isteni Sátánimádásnak hívták, és rendkívül hasonló az inka vallásra és a mai szabadkőműves szertartásokra. Plátó írásainak külön hihetőséget ad az a tény, hogy a piramisok az Atlantiszról indultak és egy szekta építette őket, akiket mi ma szabadkőműveseknek hívunk.

A kő, amit ma a zien kövének hívunk, megmutatja, hogy zien gonosz vallása szexre hívott föl fiatal lányokkal, amikor azok három évesek és egy naposak voltak. "Ez a fajta pedofília semmi sem volt azokhoz az emberáldozatokhoz képest, amelyekkel összehasonlítva az inka birodalom emberáldozatai vidám partiknak tűnnek"- hangsúlyozta Dr. Schackemup. Homoszexualitás és a kutyákkal való szeretkezés szintén meg volt engedve, ha a kutyák hímneműek és még kutyakölykök voltak. A kő megmutatja, hogy a halálozási arány az Atlantiszon olyan rossz volt, hogy az emberek apránként EGYMÁST áldozták föl. Dr. Schackemup hozzátette: "Atlantiszt nem természeti katasztrófa tette tönkre hanem az erkölcstelenség."

Dr. Harvey Goldberg, a könyv: "Érdeklődése: Ingyen pénz" szerzője, aki a projektet pénzeli, ezt úgy magyarázta: "A nagy összeomlás után az embereknek olyan rossz lelkiismerete volt a zien nevében elkövetett tettek miatt, hogy három különféle vallást alapítottak: A túlélők egyik csoportja úgy gondolta, hogy ők erkölcsileg még mindig minden más faj fölött állnak és kinyilatkoztatták, hogy ők a kiválasztott faj. Ez valójában ugyanaz, mint a zienizmus és későbbi követői ebből alakították ki a júdaizmust, amely zien fölhigított formája. Az Atlantisz túlélők egy másik csoportja azt mondta, hogy maga a megváltó jött le azért, hogy megfizessen bűneikért. A túlélőknek ez a csoportja azt hitte, hogy maga Isten fizetett a zienizmus bűneiért, mert azok bűnei olyan rettenetesek voltak.

Ez a csoport megváltóját Krisztusnak nevezte és keresztények lettek. A túlélők utolsó csoportja azt hitte, hogy nekik maguknak kell fizetni bűneikért és azt hitték, hogy csak az mossa le a bűn szégyenét, ha az egyén jó emberként éli le életét. A keresztényekkel ellentétben a túlélőknek ez a csoportja abban hitt, hogy Isten üzenetének közvetítésére Prófétákat küldött le, akik az embereket jámborságra tanítják. Ezek követői alakították ki a modern Iszlám alapját.

A Zien kövét a 21. század legnagyobb fölfedezéseként éltetik és Dr. Goldberg ezekkel az ominózus szavakkal zárta le beszédét: "Nem lenne szörnyű, ha a zien szertartásait ma is gyakorolnák?"

(c) Héberek által irányított sajtó., 1997.