EDGAR BRONZMANT ELNÖKNEK.
A VILÁG ZSIDÓ CIRKUSZA ELŐNYBEN.
(c) 1998 Héberek által irányított sajtó.

Washington - Az US elnöke, Mr. Billy Cokehead szokatlan módon távozott el heti rádióbeszédéből és megengedte Mr. Edgar Bronzmannak, a Világ Zsidó Cirkusza (WJC) vezetőjének, hogy helyette beszéljen.

Az elnök ezt a szokatlan tettét annak a szükségességével magyarázta, hogy Amerika nem antiszemita és zsidó népének is megadja a lehetőséget arra, hogy közvetlenül szóljon az amerikaiak millióihoz. Mr. Bronzman szívből megköszönte az elnöknek megértését és könnyekkel a szemében ígérte meg, hogy minden módon segíteni fogja az Egyesült Államokat.

Mr. Bronzman arra használta a heti rádióbeszédet, hogy az antiszemitizmus veszélyességére hívja föl a figyelmet és rámutatott, hogy a németek felelősek a nacionalizmus és az antiszemitizmus növekedéséért. A nacionalizmus és az antiszemitizmus Németországból indult és az internet Németországnak lehetővé tette, hogy gyűlöletét millióknak exportálja. "A németek okai ennek a bajnak és fel kell őket számolni" hangsúlyozta Mr. Bronzman.

Lelkes tömegek éltették Mr. Bronzman beszédét és a fanatizált tömegek minden német eredetű dolgot összetörtek, különösen a német autókat. Az okozott kárt dollármilliárdokra becsülik és német eredetű amerikaiak ezreit kezelik a kórházakban.

A német kormányt nem tudtuk elérni, hogy nyilatkozzon, de az amerikai német követség a lázadást sajnálatosnak, de érthetőnek minősítette. Kohl úr egy külön tőkealapot fog nyitni, hogy a zsidók által okozott kárt kiegyenlítse. Különösen azokon a nagy mercédeszeken okozottakat, amelyeket a zsidók szeretnek használni.

(c) 1997 Héberek által irányított sajtó.