DRAKULA TÖRTÉNETE ANTISZEMITA.
(c) 1998, a héberek irányította sajtó

Miami - Finkelstein Ábrahám úr azt kívánja, hogy Drakula történetét száműzzék, mint antiszemitát. Finkelstein úr, a "MINDEN A MIENK KELLENE HOGY LEGYEN" c. könyv írója, akkor lett Drakula történetére figyelmes, amikor egyetemi hallgatók egy csoportja hasonlóságot fedezett föl Drakula és a zsidók között.

Az egyetemisták, megvédve a szabad szó jogát, megjelentettek egy cikket a helyi diákújságban azt állítva, hogy Drakula történetéhez zsidó vallási szokások szolgáltattak mintát.

A cikk írója, Dogooder Susan, 19 éves, azt állítja, hogy a zsidóknak vérre van szükségük szertartásaikhoz, és a Drakula történetnek is ez az alapja. Más hasonlóságok pl. a félelem a kereszttől, Jézus gyűlölete, titokzatos, majdnem sátáni szertartások és fokhagyma.

Finkelstein úr azt követeli, hogy Susant dobják ki az egyetemről a tudományos élet zavarása miatt az egyetemen. Dogooder kisasszonyt nem tudták elérni, hogy nyilatkozzon.

Finkelstein úr, a zsidó elit szervezet, az ADL tagja. ADL kiadott egy listát, amely olyan énekeket, könyveket és játékokat tartalmaz, amelyeket antiszemitának tart és amelyeket meg kellene tiltani. A dalok közt meg akarja tiltani a "Hänschen klein ging allein" c. német gyermekdalt. Ez ugyanis a német gyermekeket a zsidók elleni fölvonulásra szólítja föl.

(c) 1998, a héberek irányította sajtó