A HOLOKAUSZT FÜTTY.
(c) Héberek által irányított sajtó., 1997.

Bonn: Németországi kutatók megerősítették, hogy a németek genetikailag mások, mint a világ többi része. A kutatókat, akiket a karizmatikus Dr. Marvin Killarabs vezet, a nagyszerűen eladott és szívenütő remekmű, a 'Hogyan üldözzük az arabokat és mégis mi legyünk az üldözöttek' írója óvatosan azt állította, hogy ezeket a fölfedezéseket a rossz német gén témához lehet kapcsolni.

"Úgy tűnik, hogy a németeknek egyedi szónoki génjeik vannak, amely lehetővé teszi számukra, hogy olyan magas frekvenciákat is meghalljanak, hasonlóan a kutyákhoz, akik egy kutya füttyét hallják, de az emberek nem", mondta Dr. Killarabs.

Míg a fölfedezések egyelőre ideiglenesek, az eredmények bebizonyítani látszanak, hogy a németek különbözőek. Dr. Killarabbs hozzáadta: "Még korai annak a kimondása, hogy a német válasz a holokauszt füttyre kapcsolatos a német génnel."

Dr. Killarabs hangsúlyozza, hogy a német válasz a holokauszt füttyre olyan egyedi a világon, hogy minden agyműködés megáll és a németek rögtön kinyitják pénztárcájukat. Dr. Killarabs fölfedezéseit egy GAD (Germans Are Different) c. jelentésben hozták nyilvánosságra.

Ez a riporter, hónapok kemény munkája után képes volt behatolni a SMART nevű földalatti csoportba, (Szociálisan és szellemileg aktív ellenálló gondolkozók = Society of Mental Active Resistance Thinkers), és SMART vezetője, P.G. megállapította: "A holokauszt fütty nem új, a kormány sikeresen alkalmazta ezeket a füttyöket amerikaiakon és jelenleg a svájciakon."

P.G. hozzáfűzte, hogy a MIB-ek (emberek feketében = Men in Black), akik a színfalak mögött dolgoznak a kormány részére, egy egész fegyvertárnyi füttyel rendelkeznek, amelyek mindegyike más és más reakciót vált ki.

P.G.: "Tudjuk, hogy a kormánynak szigorúan titkos füttyök fegyvertára áll rendelkezésére: tolerancia, antiszemita, zsidógyűlölő, rasszista és politikailag korrekt. Ezek a füttyök nem hallhatóak, de mint ahogy egy kutya felel a magas frekvenciájú kutya füttyre, ezeknek a titkos füttyöknek egyedi hatása van a nyilvánosságra. Ezeknek a titkos füttyöknek sajátsága, hogy mind az agyműködés megállását okozzák és az áldozatot olyan állapotba hozzák, mintha hipnotizáló szert vett volna be. Tényekkel tudjuk igazolni, hogy az antiszemita fütty, ha elfütyülik, azt okozza, hogy a közvélemény figyelmen kívül hagyja az izraeli emberi jogok megsértését, és ugyanakkor németellenes és zsidópárti érzéseket okoz. A zsidógyűlölő fütty egyszerűen az antiszemita fütty erősebb formája."

P.G. azt mondja, hogy azt nem tudjuk, hogy Helmut Kohl számára egy, a csekk könyvet kinyitó füttyöt kifejlesztettek-e vagy nem.

Tudni akartam, hogy hogyan tudja a kormány olyan sokáig titokban tartani ezeket a füttyöket és hogy működnek ezek valójában. P.G. ezt mondta: "A kormány már az iskola előtt, az óvodában elkezdi a füttyök használatát, és a gyerekeknek megtanítják, hogy ezekre úgy reagáljanak, ahogy elvárják tőlük. Helmut Kohlt egy különleges vizsgálati csoportba is beválasztották, amely annak lehetőségét vizsgálta meg, hogy ultrahangon adjanak ki füttyöket a német embriónak, aki az anyaméhben növekszik. Azokat a gyerekeket, akik nem reagálnak megfelelően, azokat különleges táborokba küldik, amelyek gyakorlatozó iskoláknak vannak álcázva és a Simon Wiesenthal alap fedezi költségeiket. Ezeket vagy megtanítják arra, hogy GONDOLKODÁS NÉLKÜL ENGEDELMESKEDJENEK A PARANCSOKNAK, vagy pszichiátriai klinikákra küldik őket további kezelésre. "Mozgalmunk növekszik" - mondta P.G. "Mert a közvélemény unja, hogy ugyanazok a füttyök állandóan újra és újra elhangzanak."

Anti Gayok, a Gój jogok, a STUPID (a szándékosan pusztító tanárok és egyetemi professzorok társasága = Society of Teachers and University Professors Intentionally Destroying) aktivistája, és a gój jogi könyv 'Isten buzi volt, Jézust örökbe fogadták' azt állította, hogy az eredményeket nem tudományos módszerek alkalmazásával érték el és Dr. Killarabs jelentését 'előítélettel telinek' nevezte.

Gayok kisasszony hozzáadta: "Én személyesen sértőnek tartom azt, hogy a gójokat kutyákkal hasonlítják össze, akik titkos füttyökre reagálnak - mi szabadgondolkozók vagyunk és nem kutyák." Továbbá: "tragikus, hogy modern társadalmunkban még léteznek tanult emberek, akik rasszista cikkeket hoznak nyilvánosságra."

A STUPID és más liberális csoportok ma az utcára mennek hogy tiltakozzanak ezek ellen a fölfedezések ellen és hogy Dr. Killarabs lemondását követeljék, aki ragaszkodik ahhoz az állításához, hogy fölfedezései helytállóak.
Héberek által irányított sajtó, 1997.