ÚJ HOLOKAUSZT EMLÉKMŰ.
(c) 1998 Héberek által irányított sajtó.

Bécs - a híres náci vadász, Simon Wiesenthaler föl van háborodva amiatt, amit ő a "bécsi városház lelketlenségének" nevez.

Támadásának alapja a bécsi városház képviselőinek az a határozata, hogy nem engedik meg a holokauszt (tm) emlékmű fölállítását azon a területen, amelyen valaha Bécs első zsinagógája állt. Ez a terület ma a város tulajdona és a városi elöljáróság épületei állnak rajta.

Wiesenthaler úr le akarja bontatni az épületet és helyére holokauszt emlékművet akar építtetni a város költségén. Továbbá új iratokat fedeztek föl, melyek azt bizonyítják, hogy a harmadik Birodalom néhány tagja a II. vh. utolsó napjaiban a Marsra repült.

Wiesenthaler úr azt is követeli, hogy az UNO építsen egy holokauszt (tm) emlékművet azon az égitesten. "Ha kőmintákat tudunk küldeni" - mondta Wiesenthaler úr könnyben úszó szemmel, "akkor legalább egy kis elismerést is küldhetünk annak a 6 millió zsidónak, akiket a nácik kivégeztek."

A bérelt szenátor, D'Alimato (Dem, NY), hozzátette, hogy a holokauszt oka többek között az volt, hogy a Föld nem avatkozott be időben, ami közvetve vezetett a holokauszthoz. Az új holokauszt (tm) emlékmű kritikájára válaszolva D'Alimato úr hidegen ezt mondta: "Ti pontosan olyan bűnösök vagytok, mint a nácik."

A kritikusok a marsbeli holokauszt (tm) emlékmű javaslatát időpocséklásnak hívják és hozzáadták, hogy ennek a vállalkozásnak s költségei nem terhelhetik az adófizetőt.