KÍNA PROBLÉMÁKAT OKOZ.
(c) Héberek által irányított sajtó. 1997

New York - "KÍNA URALNI AKARJA A VILÁGOT". Ez volt a címe a neves napilap, a New York Hebrew vezércikkének. Ez az újság, Amerika legnagyobbja a lehető legnagyobb betűket használta a címben.

Joel Goldjaweh (D - NY), szenátor szerint a II. vh-ból újonnan fölfedezett írások világosan mutatják, hogy Kína át akarta venni a világ uralmát Hitler győzelme után. A kínaiak azt akarták, hogy Hitler győzzön, aztán 100 milliós hadsereget akartak küldeni Európába, mutatják a dokumentumok. Egy báb diktátor beiktatása után Európát gyakorlatilag Peking uralta volna.

Ezek az iratok az USA-kínai kapcsolatok kritikus idejében jelennek meg, amikor az USA elvette Kínától a kereskedelmi előnyöket azt állítva, hogy Kínának nincs olyan üzleti kapcsolata amely a közel keleti politikával kapcsolatban lenne. Névtelen izraeli források szerint Kína a világ olajkészletét akarja uralni, így ismételve meg 50 éves terveit a világ uralmára.

Kína nevetségesnek nevezi ezeket a vádakat és azt mondja, hogy a zsidó US már ellenőrzi a világ olajkészletét és hogy az US valódi szándéka az a Washington és Peking közötti feszültség növelésével, hogy Kína valutapiacának idegen ellenőrzését érje el.

Kína szorosan akarja piacait ellenőrizni, míg az US az Ázsiai tőkepiacot liberalizálni akarja. Sem US-bel, sem Kínai hivatalos személyek nem voltak elérhetők, hogy kommentálják a történteket.

(c) Héberek által irányított sajtó. 1997