HENOCH KOHN ARANYFOGÁNAK JÓL ŐRZÖTT TITKA.
1997 szeptember 25.
(c) 1998 Héberek által irányított sajtó.

Bonn - Egy meglepő sorsfordulat segített fölfedezni, hogy a német kancellár, Henoch Kohn fogainak tömései a holokauszt áldozatok fogaranyából származnak. Ezt a meglepő fölfedezést Kohn úr személyes fogászának, Mr. Eli Levinthal nevéhez fűződik.

Mr. Levinthalt úgy fölizgatta a fölfedezés, hogy azonnal fölmondott és sajtókonferenciát hívott össze. Feltörő könnyeivel küszködve Levinthal úr azt mondta a riportereknek: "Fúrtam a kancellár szájában, és megölt nagymamám tükörképét pillantottam meg egy fényvisszaverődésben. Rögtön tudtam, hogy a fogaiban levő arany a holokauszt áldozataitól származik és nagymamám azt mondta, hogy szeretett engem."

Névtelen izraeli források megerősítették, hogy azok az új iratok, melyeket a szovjetek adtak ki világosan mutatják, hogy Kohn úr fogtömései tényleg a holokauszt áldozatainak a szájából származnak. Kohn úr megígérte, hogy kihúzatja fogait és visszaadja az aranyat jogos tulajdonosainak - a zsidóknak. Azt is megígérte, hogy új alapítványt létesít, hogy a náci agresszió más áldozatainak javára - Zsidók Mindig Siránkoznak, a Pokolban Is (Jews Always Whine Even in Hell (JAHWEH)).

A német kormány egy új törvényt akar kihozni, amely minden német szájában levő aranyat ki akar szedetni, hogy megvizsgálja, hogy az nem származik-e a 11 millió elgázosított zsidó egyikétől.

A német kormány mozgó klinikákat állított föl és német fiatalok milliói vettek részt a programban. Amerikai zsidók üdvözölték a német kormány utóbbi akcióit, de hozzátették, hogy a németek még mindig nem tesznek eleget azért, hogy fizessenek a múlt bűneiért. A német zsidóvezető, Ignatz Bubis kérését, hogy nyissák ki a sírokat hogy a temetőket is átkutassák 'náci arany' után, az első parlamenti ülés után bizonyos német politikusok elutasították. Miután Edgar Bronfmant informálták erről a határozatról, gyorsan reagált és a felújuló német antiszemitizmusról beszélt, amelyet ki kell irtani.

(c) 1997 Héberek által irányított sajtó.