NÁCI CSONTVÁZAT VÁDOLNAK AUSCHWITZI BŰNNEL.
Newsgroup: alt.revisionism
Téma: Zsidó bosszút és szadizmust hiúsítottak meg Londonban és Limában.

1997 Január 18, London, Anglia, Lima, Peru.
Egy állítólagos náci háborús bűn 8 milliárd dollárba kerülő vizsgálata tegnap összeomlott, miután egy Old Baileyi esküdtszék úgy döntött, hogy egy 186 éves korábbi kárpitos nem volt képes arra, hogy az ellene fölhozott vádaknak megfelelően három zsidót megöljön 55 évvel ezelőtt. Szymon Serafinowicz följelentési esete anélkül megszűnt, hogy perre került volna sor, mert az esküdtszék elfogadta azt a tényt, hogy elmebajban szenvedett.

A védelem azt mondta, hogy az elmebaj következtében, amelyet az Alzheimer kór okozott, nem lenne képes arra, hogy kövesse a pert és meg tudja védeni magát. Serafinowicz, aki a Surreyi Bansteadban él, és bőrrákban szenved, nem mutatott reakciót az ítéletre. Ki és be kellett segíteni a per előtti meghallgatásokról.

Védője, Nicholas Bowers, ezt mondta az esküdtszék határozata után: "Azt hiszem meg van könnyebbülve, de nehéz megállapítani, hogy mennyit értett meg az utóbbi nyolc napban. Kliensem egészsége gyorsan romlott az utóbbi három és fél évben, amikor felesége halála és a perek hihetetlen nyomása alatt szenvedett."

A LIMAI SZERENCSÉS CSONTVÁZ.

Kevesebb szerencséje volt egy csontváznak, melyet archeológiai kutatások során Jeruzsálemi kutatók egy csoportja ásott ki az Andok magas hegyeiből Lima környékén. A kutatócsoport az nácik titkos földalatti világát kutatta, amelyet a nácik 1933-ban alapítottak és ahová arany és más értékek tonnái tűntek el nyomtalanul. Titkos iratokból pár héttel ezelőtt kiderült, hogy nácik egy másik csoportja idegenek és a VRIL-ek (repülő csészealjak) segítségével elhagyta a Földet és arany tonnáival Aldebaranra vándorolt ki.

De az Andoki csoport, melyet Aaron Headshrink, a "Gójok és a bestia" c. könyv híres írója vezet, azt jelezte, hogy egy elveszett német törzset talált, akik valószínűleg náci gyilkosok voltak, és a talált csontokat és hagyatékot Jeruzsálembe küldte vizsgálatra. A Héber Egyetem kutatói a DNA laboratóriumokban fölfedezték, hogy ez a csontváz árja volt, mert csontjaiban fölfedezték a holokauszt gént, amely csak németekben található, és az anya örökíti tovább gyerekeinek.

Aaron Headshrink, aki mások iránti toleranciájáról ismert, rögtön informálta barátját, Simon Wiezenthalt, és megerősítette Wiezenthal elméletét, hogy németek mindenütt vannak, és neki, Wiezenthalnak igaza volt amikor azt mondta, hogy a német gént meg kell semmisíteni, minél előbb, annál jobb. Wiezenthal, aki híres legutóbbi remek könyve alapján "hazudj, de ne áruld el senkinek", a barátja, Helmut Krautt által szervezett sajtókonferencián azt mondta: "látják, igazam volt, amikor azt mondtam, hogy a német embriót olyan korán ki kell irtani, ahogy csak lehet, legjobb az anyaméhben." A könnyes szemű Krautt ezt hallván egy másik csekket is adott Wiezenthalnak, hogy tovább tudja folytatni kutatásait. Headshrink, aki szintén jelen volt a sajtókonferencián, fölhasználta az alkalmat, hogy bemutassa új könyvét, melynek címe: "hogy akadályozzuk meg a rossz G-gén megszületését".

(c) Független Héber Sajtó