NÁCI ARANY A HOLDON.
(c) 1998 Héberek által irányított sajtó.

New York - Moshe Abrams, az újonnan alapított csoport 'zsidók aranyért' vezetője azt követelte, hogy az NASA felélessze a holdprogramot hogy azt az aranyat megtalálja, amelyet a nácik a II. vh után a holdra hordtak.

Újonnan fölfedezett iratok kerültek napvilágra, amelyek azt mutatják, hogy a nácik UFO-kat építettek és lopott fogarany tonnáinak millióit rejtették el a holdon Ancillisban. Abrams úr azt követelte, hogy vagy az amerikai kormány indítson új holdkutatási expedíciókat, vagy legalábbis az arany értékét fizesse ki pénzben fizesse. Abrams úr nemrég megállapította, hogy "Az amerikai érdeklődés hiánya ez iránt a téma iránt az antiszemitizmus határát súrolja", de hozzátette, "örülünk, hogy az amerikai kormány legalább megvitatja az elrabolt arany visszaszerzésének lehetőségét."

Mr. Cokehead, az Egyesült Államok elnöke a NASA -nak különleges kongresszusi támogatást nyújtott, és egy bizottságot alapított hogy vizsgálja meg ezeket az állításokat. Heti rádióbeszédében az elnök hangsúlyozta a "megértés és tolerancia" szükségességét és hozzáadta, hogy az ilyen programok alaptőkéjét nem közpénzekből fogják fedezni.

Tudósok nevetségesnek nevezik az állításokat, de hozzáadták, hogy a tudósok társaságának nem szabad antiszemitizmusba esnie, mert van annak is egy kis valószínűsége, hogy az állítások igazak.

Abrams urat nem találtuk, hogy kommentálja az eseményeket.

(c) 1998 Héberek által irányított sajtó.