IZRAELI MINISZTERELNÖK LEGYEN AZ ÚJ PÁPA.
(c) 1997 Héberek által irányított sajtó.

Róma - A korábbi izraeli miniszterelnököt, Mr. Bibi Nyetjahweht jelölték új pápának. Ez a jelentés egy nappal a lengyel pápa halála után, János Pál halála után jön ki, akinek halála ma is rejtély. Csak eltűnt és szemtanúk látták, ahogy egy jeltelen UFO elvitte.

Ezt a jelentést fehér és kék füstsávokkal üdvözölték, melyek az izraeli zászló színeit jelentik. A római katolikus egyház az nyilatkozta sajtótájékoztatójában, hogy a kétszínű füst használata (a szokásos egyszínű fehér helyett) és a zsidó jelölése egy új korszakot nyit meg a zsidók és katolikusok közötti megértés és béke terén.

Mr. Nyetjahweh a hagyományos pápai köntösbe öltözve nem vesztegette az időt, hogy elfoglalja új szerepét és kinyilatkoztatta, hogy a gyerekpornográfia, az terhesség megszakítás és a válás legális. Jóváhagyta homoszexuális miniszterek alkalmazását és hozzáadta, hogy a Biblia nagyon antiszemita (idézve a Nyilatkozatok Könyvének 2 ill. 9. fejezetét), hogy a Bibliát újra kell írni és minden régi Bibliát el kell égetni. Hozzátette, hogy sok írást rosszul fordítottak le és csak ő mint zsidó képes ezeket a fordítási hibákat kijavítani.

Mind a zsidók mind a katolikusok éltették az új pápát és azt mondták, hogy évezredes félreértések után az Egyház és a Júdaizmus végre meg tudták osztani közös rendeltetésüket. A Szent Péter templomot el fogják árverezni, mondta az új pápa és mi mindannyian oda költözünk, ahová Júdea kígyója küld minket, vissza Jeruzsálembe.

(c) 1997 Héberek által irányított sajtó.