Forrás: afp-press (Jeruzsálem), 1998 jan. 30, péntek
SZEXBOTRÁNY A TALMUDISKOLÁBAN.

Jeruzsálemet ma egy olyan szexbotrány rázza meg, amely hasonló az ausztriai Groer kardinális szexbotrányához. Riporterek fölfedezték (biztosan náci riporterek... ) hogy a Jeruzsálemi talmud iskola igazgatója 20 diákot megerőszakolt. A tanulók korát nem hozták nyilvánosságra. A rendőrség foglalkozott az üggyel és kihallgatott két további rabbit, jelentette az afp.

Ezzel egy időben egy második szexbotrány is napvilágra került. Egy másik talmudiskola igazgatója cowboy ruhában rendszeresen látogatott sztriptíz bárokat. Ott látták és le is fényképezték. Ő azzal magyarázkodott, hogy látni akarta, hogy diákjai is látogatják-e ezt a borzasztó rossz helyet.

Kommentár: Ne várjuk el, hogy ezeket a rabbikat elfogják és megbüntessék. Talmudi törvényeik szerint a közösülés kis gyerekekkel megengedett dolog. A Talmudban Nidda, Fol 47b, Kethuboth 6a, Jabmuth 57a, Jabmuth 60a, Kidduschin 10a, 10b, Aboda zara 37a és más helyeken megtalálható, hogy nemcsak hogy megengedi a közösülést három év és egy naposnál idősebb kislányokkal, de megengedi a közösülést ennél fiatalabb gyerekekkel is. A rabbik ezt azzal magyarázzák, hogy az a bizonyos bőrdarab valahogy újra kinő. ...

Látogassa meg a Holo-csalás web oldalt is:
http://www.ostara.org/zundel/rev-hoax/hoax.htm