UFO-S EMBERRABLÁS IZRAELBEN.
(c) Héberek által irányított sajtó. 1997 január.

Ben Yahoo: A kis izraeli településen Ben Yahooban, melyet arab települések vesznek körül, a CNN jelentette, hogy sok izraeli telepest rabolnak el idegenek.

Szemtanúk azt állítják, hogy idegenek napi 10 000 és hat millió közötti zsidót rabolnak el és ölnek meg naponta. Kis űrhajókon jönnek és elgázosítják a telepeseket megbízható források és szemtanúk vallomása szerint. A gáznak kékes színe van és nagyon mérgező. Dr. Eli Wiesel, az ismert UFO szakember, és a vitatott könyv '9 életem van- túlélő vagyok' szerzője szerint a gáz borzalmasan rossz szagú, mint a halál, adta hozzá Dr. Wiesel. Ebben a könyvben azt állítja, hogy őt az idegenek több mint százszor elrabolták, de ő mindezt túlélte. Néhány UFo kételkedő megkérdezte, hogy hogyan élte Dr Wiesel túl a sok elrablást, amikor körülötte levő honfitársai nem élték azt túl. Wiesel úr visszautasította a kérdés megválaszolását, de azzal válaszolt, hogy " a kérdés megválaszolásához meg kell venniük a könyvemet."

Tudósok a világ minden részéről vizsgálták meg a helyszínt, de az idegenek nyilvánvalóan nem hagytak nyomot maguk után. Hihetetlen módon a testek is eltűnnek, miután érintkezésbe kerültek a titokzatos kék gázzal. Ami számít, az a tudományos tény és a szemtanúk. A szemtanúk jelentése alapján részleteiben rekonstruálni tudjuk az emberrablásokat, mondta egy ismert törvényszéki szakértő, aki mellékesen varázsló is, és a rendkívül közkedvelt mű "Hogy bizonyíthatok be bármit tények nélkül" szerzője is, Dr. David Silverfield.

Jonah Golfhagen, a népszerű könyvek ismert szerzője, aki éppen következő művén dolgozik, röviden nyilatkozott az idegenek vezetőjéről. Ez a dolog egy összeesküvés, így Golfhagen, a nácik és az idegenek között, mivel mindkét faj UFO-kat és kék gázt használ a zsidó nép kiirtására.

Akik kételkednek az UFO-kban, tudni akarják, hogy miért nem hagyják el a telepesek Ben Yahoot és miért nem költöznek biztonságosabb helyekre. az idegenek egy bizonyos sugarat használnak, amely mint egy fénynyaláb arra kényszerít minket, hogy itt maradjunk. Amellett körülöttünk arab falvak vannak, így nem is tudunk elmenekülni, mondta a helyi lakó túravezető, Mr. Gimme Money.

A komoly tudományos tények hiánya nem riasztotta el azokat a tudósokat, akik a egyik űrhajót rekonstruálták attól, hogy tovább kutassanak. "A nácik űrhajói pontosan így néztek ki" mondta az egyik tudós. A szemtanúk gyorsan megmutatták a turistáknak, hogy hogyan működik egy űrhajó. Egy hotel és üzlettulajdonos azt mondta, hogy sok turista jön most ide, de mielőtt ezek történtek, Ben Yahoo egy kihalt szellemváros volt.

A tudósok és akadémikusok haragszanak az UFO-ban kételkedőkre, akik azt állítják, hogy egy űrhajó csak tíz embert fogad be. Az emberi test méreteit figyelembe véve ezek az űrhajók nem szállíthatnak 10 000 embert egyszerre, mondta egy ismert UFO leleplező, akinek nehézségei voltak, amikor fölfedezéseit nyilvánosságra akarta hozni. Szemtanúk és olyan személyek akik túlélték a rejtélyes kék, színtelen gázt azt állítják, hogy az idegenek nem hagynak nyomot emberrablásaikról, ezért az elrabolt személyek számát sohasem fogjuk pontosan tudni.

Izraeli források azt követelik, hogy a német kormány növelje meg a holokauszt miatti kártérítési fizetéseket. Helmut Kohl beismerte, hogy a náci Németország épített és használt UFO-kat, tehát erkölcsileg felelős az Izrael elleni idegen támadásért.

Újonnan fölfedezett iratok mutatják, hogy a nácik a háború vége felé hasonló űrhajókat építettek. Az űrhajók megdöbbentően hasonlítanak a nácik által tervezettekre, újra bizonyítva, hogy a világon minden rossz Németország hibája, hangsúlyozta Dr. Wiesel és Golfhagen, akik állították, hogy személyesen látták, ahogy családjuk meghalt a rejtélyes szagtalan, színtelen gázban.

Érzelmeivel küszködve Dr. Wiesel amellett tört lándzsát, hogy az 'UFO_BAN kételkedést' az ENSZ tegye gyűlölet bűntetté. "Láttam, mit tettek az idegenek családommal", mondta a könnyekben úszó Dr. Wiesel, és emlékeimben ma is előjönnek a kinyílt sírok, melyekből vér fecskendez ki. "Az UFO-ban kételkedők rágalmazzák emlékeinket, és kegyetlenül meg kell őket büntetni", adta hozzá Dr. Wiesel.

c) Héberek által irányított sajtó, 1997.