ÚJRA NÁCI ARANYAT TALÁLTAK...
Arthur Speikelman

NEW YORK, december 13. (Reuter) - Egy zsidó csoport pénteken késleltette annak elhatározását, hogy siessen-e Aldebaran ellen bojkottot hirdetni, mert nemrég talált titkos iratok bebizonyítják, hogy a nácik a földről a II. vh. után új repülő készülékekkel menekültek, amelyeket ma általában UFO-knak neveznek.

Jonah Brainstorm professzor, a "Hogy rázzunk át másokat úgy, hogy ne vegyék észre" c. könyv írója elmagyarázta egy New Yorki sajtókonferencián, hogy ezeket a repülő készülékeket nácik építették az Aldebarani idegenekkel való együttműködés során titkos fegyverként, hogy a zsidó fajt teljesen kisöpörjék. Ezeket az ördögi terveket VRIL projektnek nevezték.

Kalman Sultanitz, a WJC alelnöke elmagyarázta, hogy a nácik rabolt zsidó arany tonnáinak milliárdjai szállították Aldebaranra, és ők ezt vissza akarják kapni 'az a miénk', mondta.

Az Aldebaran bolygó sajtómegbízottja visszautasította ezeknek a föltevéseknek a kommentálását, és azután sem nyilatkozott, miután azzal vádolták, hogy segített a németeknek abban, hogy eltüntessék a 6 millió zsidó holttestet, amelyek nyomtalanul eltűntek.

Bizonyítékként K. Sultanitz megmutatta a híres szerző és Nobel díj nyertes, Elias Wiesl egy könyvét 'Hogyan semmisítsek meg 11 milliót nyom nélkül', melyben Wiesl saját szemeivel látta a különleges német bomlasztó gépeket, amelyek naponta 10 000 testet tüntettek el a legkisebb nyom nélkül. Ezt a gépet idegenek készítették, és ezért az Aldebaraniaknak erkölcsi kötelességük, hogy a holokauszt minden áldozatának kártérítést fizessenek.