TÁRGY: TÖBB NÁCI ARANYAT TALÁLTAK MESSZI NAPRENDSZEREKBEN... Fontos ÚJDONSÁGOK.

A Roswel Space Center egy titkos konferenciája New Mexikóban ért el bennünket a legutóbbi hírösszefoglalónkban. A kommunikáció összeomlása miatt ezt a hírt nem erősítették meg. E pillanatban csak kevés hír jut el hozzánk.

Zsidók vádolták az Aldebarn (egy távoli csillagrendszer a világűrben) idelátogató kormányképviselőjét, hagy a németek az ő VRIL UFO repülőiket használták hogy az elrabolt náci aranyat arra a bolygóra vigyék és most az Aldebaraniak nem akarják ez visszahozni a Földre. Edgar Brunzman, a híres könyv "A nácik kapcsolata Aldebarannal" írója, és a nagyszerűen eladott 'világűr-pálinka' aldebarani képviselője és a scientológia egyház tulajdonosa azt követelték, hogy ott dollármilliárdoknak kell lenni és azonnali ENSZ intézkedéseket követeltek az aldebaraniak ellen. A könnyes szemű Brunzman nem kommentálta azt, hogy ez esetleg csillagrendszerek háborújának lehet a kezdete és további akciókról sem nyilatkozott.

De azzal fenyegette az aldebaraniakat, hogy zsidó szervezetekből álló nemzetközi bizottságot küld ki, akik átvizsgálják bankjaikat és repülési irataikat. Az US hadiflottát riadókészültségbe helyezték Brunzmannak e fenyegetése után. Bill Klinton és Helmutt Kraut azonnali támogatást ígért az akció véghezviteléhez és anyagi támogatásához. Kraut, aki könnyekbe tört ki, azt mondta, hogy ez erkölcsi kötelességünk, végül is a mi nemzetünk rabolta el és vitte el ezt az aranyat.

***************************************************************************

Ilyen és hasonló jelentéseket találhat a következő url-en: http:/www.ostara.org/zundel/rev-hoax/hoax.htm