ZSIDÓ VILÁGÖSSZEESKÜVÉS.
(c) Héberek által irányított sajtó., 1997.

Miami: A hírneves Miami területi főiskola néhány hallgatója, miközben a könyvtár iratait átnézték, összeesküvés nyomaira bukkantak.

Az újonnan kialakult csoport (HÖ = Héber ötletesség) szerint a diákok azt állítják, hogy minden, amivel a zsidók kapcsolatba kerülnek, meghal. A diákok azt bizonygatják, hogy összeesküvés elméletüket be lehet bizonyítani, azaz azt, hogy a zsidók halált hoznak, ha alaposan a történelembe nézünk.

Egy megbízható forrás szerint, aki nem kívánja megnevezni magát, A.H. azt állítja: "Nézzük meg az egyiptomiakat. Piramisokat építettek és aztán ebben a zsidók is részt vettek. Ma az egyiptomiak nem építenek többé piramisokat. Aztán ott volt a Római Birodalom. Ez volt a világ legnagyobb birodalma, amíg a zsidók nem kaparintották kézbe."

Ez az azonosítatlan forrás azt is megemlítette, hogy a rettenetes náci rendszert is a zsidók pusztították el.

"Most attól tartok, hogy a zsidók irányítják Amerikát"- mondta a fiatal diák.

Ennek a csoportnak a hírei gyorsan ismertek lettek a zsidó közösségben. A megsértett Mr. Alan Silverberg, a ZSFSZE, azaz a Zsidók a Fehér Szemét Ellen nevű csoport vezetője és a "Hogy öljek meg palesztinokat úgy, hogy ez kellemes érzéseket ébresszen bennem" c. könyv írója azt követelte, hogy hozzák tudomására a HÖ csoport tagjainak nevét és címét.

"Ezek a szélsőséges csoportok hazugságokat és antiszemita híreket terjesztenek és meg kell állítani őket," hangsúlyozta a láthatóan zavart Silverberg úr.

Néhány riporter, aki nem látta az irányt, megkérdezte a HÖ csoport vezetőit, hogy miért aggódtak Amerika jövője miatt.

"Látom, hogy a zsidók valamit tesznek Izraelben, és ennek pontosan az ellenkezőjét követelik az USA-tól, mondta a csoport vezetője, A.H. "Valaha embereket küldtünk a Holdra, és büszkék voltunk erre, de most a kormány érvágásai és a növekvő szociális terhek miatt szinte még egy kövezetpróbát sem tudunk a Marsra küldeni. Amellett ez egy visszafelé vezető lépés. 1976-ban küldtünk próbákat a Marsra és ez nem előrelépés."

Egy riporter megkérdezte: "Hogyan tudja űrkutatási programunkat valamiféle 'összeesküvéssel' összehasonlítani? A.H válasza értelmében Izrael nem egyáltalán nem fogad be nemzsidókat, de olyan csoportok, mint a B'Nai B'rith, az ADL, SWC, és a Nizkor, azt állítják, hogy Amerika kötelessége az idegenek befogadása, így SOHASEM FELEJTÜNK."

A.H. radikális nézeteit hamarosan a 'jobbszélső extrém' és 'antiszemita' jelzőkkel illették, de A.H. határozottságát nem állították meg. "Ha a holokauszt leckéjét állandóan ismételgetik, hogy sohasem felejtsük el, akkor máris elfelejtettük. A világ megnézte a szerb holokausztot, amely 3 éve szabadult ki, és három évig szemlélte a holokausztot. Ez bizonyítja, hogy máris elfelejtettük!"

A.H. kommentárjai miatt utcai tüntetések törtek ki és bezárták 'önző gondolkodás' miatt. Pillanatnyilag biztosíték letevése nélkül tartják fogva Miamiban.

(c) Héberek által irányított sajtó., 1997.