Bűnöző négy lábon
A nemzeti ellenállás Internet Újságjából 1999 januárjában

A "Rauchtsma-Alapítvány a német megdöbbenésre és vétkességkutatásra" új kiállítása.

A hamburgi cigarettaipar kísérlete arra, hogy jóvátegye a nemzeti szocialista sajtó finanszírozását hirdetések útján és a nemzeti szocialista rendszer dicsőítését fényképalbumokkal.

A német nők bűnei 1939-től 1945-ig.

A kiállítás bebizonyítja, hogy a német nő, függetlenül attól, hogy hol tevékenykedett és milyen volt pozíciója, szándékosan támogatta a nemzeti szocialista rendszert és mértékadó módon hozzájárult a háború folytatásához és szervezéséhez, és ezzel része volt a "Wehrmacht bűnei 1941-1945" -ben. (lásd az ilyen című Reemtsma kiállítást).

Különösen jól illusztrálja a kiállítás eddig ugyan ismert, de újra értékelt és magyarázott képanyag útján, a német nő következő bűnöző tevékenységeit:

Aratási segítség: Ezáltal tudatosan támogatta a Birodalom táplálkozását és a nemzeti szocialista munkaszolgálatot a háború előtt és annak folyamán.

Munka a hadiiparban: Ezáltal előre megfontolt cinkosság a német Wehrmacht bűneiben.

A férj gondozása és szeretete annak szabadsága idején: Így támogatta pszichológiailag és fizikailag a hadsereg bűnözőit és erősítette őket további véres cselekedeteik elkövetésére.

Fogamzás és szülés, a gyerekek nevelése és a magzatelhajtás tudatos megtagadása: Így állított elő új náci bűnözőket.

Légelhárításnál segéderő: így közvetlenül része volt a keresztény-szövetséges bombázókon elkövetett sok ezerszeres gyilkosságban.

Hírközlésnél segítségadás: Így tudatosan adta tovább az embertelen, bűnöző parancsokat.

Mint a német vöröskereszt ápolónője: előre megfontolt és tudatos helyreállítása a hadseregbeli bűnözők teljesítményének és harckészségének.
A témák jegyzéke még nem teljes, kérjük, hogy nyújtsanak be további témajavaslatokat. A kiállítást 1999-ben minden német városban és természetesen Ausztriában is meg fogjuk tartani.

2000-re tervezett kiállítás: "A német juhászkutya - bűnöző négy lábon".

Ez a szatíra eredetileg az UN 12/98-ban jelent meg. Véleményét küldje a következő email címre: perspektive@widerstand.com -----------

VICC:
Gusztáv megházasodott. Hagyományos házasságot kötött, tehát a feleségnek kellene főzni. Felesége sajnos nagyon rosszul főz. Gusztáv elküldi feleségét a népfőiskola főzőtanfolyamára. Az étel minősége továbbra sem javul. Negyed év után, amikor még mindig nem látszik javulás, Gusztáv megkockáztatja a következő kritikus kijelentést: - Úgy tűnik eléggé lassan halad a főzőtanfolyam előre. Felesége ellentmond: - A holokauszt utolsóelőtti részét éppen ezen a héten zártuk le.